Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Fritid og idræt Kolding Talent Kolding Talent Akademierne Botilbud

Botilbud

Kolding Talent Akademi er placeret på Brændkjærgade 92G og rummer plads til 10 idrætsudøvere.

Akademiet har 5 værelser, således man bor 2 & 2. Udøveren vil som udgangspunkt få en værelseskammeret af samme køn, men kan ansøge om at bo med en af modsatte køn.   

Der er tre toiletter, tre bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Der er bryggers til opbevaring, fryser og et stort køleskab til deling.

Der er fælles køkken og stue med tv, samt stort lukket udeområde med terrasse. Kolding Talent Akademi har yderligere et fitnesslokale, der kan benyttes i en nærliggende bygning samt privat cykelparkering og p-plads. 

 

I bygningen overfor ligger Kolding Talent Center, hvor Kolding Talents ressourcepersoner holder til:

Fysioterapeut, fysisktræner, sportspsykolog, kostvejleder, sports-og uddannelseskoordinator samt teamkoordinator.

Det er Kolding Talents sports-uddannelseskoordinator Mia Duedal, der er ansvarlig trivselperson for Kolding Talent Akademi.

Mia sørger for, at der er faste individuelle statusmøder samt fællesmøde min. hver 14. dag.

Mia samarbejder med den enkeltes ”plejeforældre”, der er en kontaktperson tilknyttet fra klubben. Derudover er hun med til at sikre, at der sker trivselskabende aktiviteter og ture/udflugter.

 

Forudsætning for ansøgning

  • Udøveren skal være en del af Kolding Talent Akademierne og/eller sportsklasserne på Brændkjærskolen. Udøveren kan flytte ind ved indmelding i Kolding Talent Akademierne.
  • Udøveren skal som minimum skulle til at starte i 9.klasse og kan maksimalt blive boende til og med sidste år af sin ungdomsuddannelse. Boligen skal fraflyttes senest to måneder efter udmeldelse af Kolding Talent Akademierne

Prioritering af ansøgere

Når der skal tildeles boligplads, gøres det ud fra følgende kriterier, hvor førstkommende krav allerede skal være imødekommet for at kunne bo i Kolding Talent Akademi. Udvælgelsen følger kriterierne i kronologisk rækkefølge.

Kriterier

  1. Udøveren er tilknyttet en af Kolding Talents samarbejdsklubber, som er godkendt som prioriteret idrætsgren i Kolding Kommunes samarbejdsaftale med Team Danmark. De prioriterede idrætsgrene er håndbold, bowling, pigefodbold, badminton og drengefodbold.
  2. Niveau: Udøveren er udtaget til et centralt ungdomslandshold eller senior landshold i den gældende idræt (Bruttotruppen).
  3. Afstand: Udøveren med en afstand svarende til 20 kilometer eller mere fra nuværende adresse til Kolding Talent Akademi har fortrinsret (korteste rute på Google Maps).
  4. Klassetrin: En boligplads uddeles derefter med udgangspunkt i følgende rækkefølge: 1. Udøveren skal til at starte sit 1. år på en ungdomsuddannelse, 2. Udøveren går i 9. eller 10. klasse i sportsklasserne på Brændkjærskolen, 3. Udøveren skal til at starte sit 2. år (eller 3. år på en 4-årig uddannelse) på en ungdomsuddannelse, 4. Udøveren skal til at påbegynde sit sidste år på en ungdomsuddannelse.
  5. I tilfælde af at der efter ovenstående krav og kriterier ikke kan skelnes mellem ansøgerne, gives boligpladsen til den udøver, der bor længst væk fra Kolding Talent Akademi.
  6. Der trækkes lod i tilfælde af, at ovenstående kriterier ikke kan skelne ansøgerne.

 

Pris

Værelse

Str. til to

Pris pr. beboer

Depositum (3xhusleje)

Lokale 1

15,41 m2

1.600 kr.

4.800 kr.

Lokale 2

26,67 m2

1.900 kr.

5.700 kr.

Lokale 3

16,50 m2

1.600 kr.

4.800 kr.

Lokale 4

22,00 m2

1.800 kr.

5.400 kr.

Lokale 5

17,33 m2

1.600 kr.

4.800 kr.

 

Ovenstående priser er inkl. Internet og forbrug.

I tillæg til lejen vil der være en separat trivselspakke på 2500 kr., som SKAL tilkøbes

Pakken dækker udgifter til opsyn, trivselsskabende aktiviteter og forplejning. Forplejningen er 5xmorgen og middagsmad med indkøbsaftale hos Liva. Dertil 4xaftensmad, der bliver leveret fra Cafe Martin KUC.

Alle felter markeret med '*' er påkrævet

Det skal være en gyldig email som følger mønsteret xxx@domæne.dk

Ønsket værelsesnummer

Ønsker vedr. bofælle og værelse

Indtast tallene, en tre tre tre fem , i feltet nedenfor.
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje