Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik Politikker og strategier Selvværd og Sammenhæng

Selvværd og Sammenhæng

I Kolding Kommune arbejder alle forvaltninger ud fra Borgerens Centrum og 1-2-3-tilgangen. I Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen og Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen har vi konkretiseret disse, så de passer endnu bedre ind i de opgaver, som vi løser til daglig. Det kalder vi Selvværd og Sammenhæng.

I Selvværd og Sammenhæng tager vi stadig udgangspunkt i Borgerens Centrum og 1-2-3-tilgangen, men vi følger også vores fem leveregler i mødet med borgerne:

  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Gå borgeren i møde
  • Tal i et sprog alle mennesker forstår
  • Sæt fællesskabet i spil


Vi ser borgerne som hele mennesker og er ikke kun nysgerrige på det, som vedrører vores eget fagområde. Vi stiller spørgsmål, før vi giver svar og finder løsninger sammen med borgeren.  Vi gør det hele muligt ved at bruge vores faglighed og inddrage andre faggrupper eller samarbejdspartnere for at få den gode løsning til at lykkes.

Du kan læse mere om levereglerne, 1-2-3-tilgangen og meget mere på www.selvvaerdogsammenhaeng.dk. Herinde finder du også eksempler på, hvordan vi helt konkret bruger Selvværd og Sammenhæng til hverdag.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje