Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre Sygepleje Akutteamet

Akutteamet

Kolding Kommunes Akutteam er et tilbud til dig, som har et akut eller specialiseret pleje- og behandlingsbehov. Vagtlægen, sygehuslægen og din egen læge samarbejder med Akutteamet for at kunne tilbyde den rigtige behandling. Akutteamet består af sygeplejersker med en specialiseret sygeplejefaglig viden, og de kan hjælpe dig med kort varsel døgnet rundt.

Hvad er formålet?

Akutteamet kommer hjem til dig og giver dig den hjælp, som du har brug for. Formålet er at forebygge uhensigtsmæssige indlæggelser og genindlæggelser, men Akutteamets indsats erstatter dog ikke en sygehusindlæggelse, hvis du har behov for dette.

Akutplads på døgnrehabiltering

Hvis akutsygeplejersken og lægen vurderer, at du har brug for mere hjælp i en periode, kan du tilbydes ophold på en akutplads på Døgnrehabilitering Kolding i op til syv dage. Det kan for eksempel være på grund af forværring af en kronisk lidelse eller ved nyopstået fysisk sygdom. Formålet med sådan en indlæggelse er at sikre dig omsorg og pleje, så du hurtigere kan komme tilbage til din normaltilstand.

Du kan kontakte Akutteamet hele døgnet rundt

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje