Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Affald og genbrug Selvbetjening – affald og genbrug Til- og frameld Beskedservice

Til- og frameld Beskedservice

Når du er tilmeldt Beskedservice, sender vi dig en SMS eller e-mail dagen før, skraldemanden kommer – så er det også let at huske, når tømmedagen rykker ved helligdage. 

Du kan også: 

  • Blive mindet om mulighed for ombytning af den grå kasse til farligt affald og få korte nyheder om genbrug og affald.
  • Borgere i Lunderskov kan få besked dagen før, det er muligt at aflevere farligt affald på genbrugspladsen (tirsdag i lige uger).

Sådan framelder du dig Beskedservice

Hvis du ikke længere ønsker at få notifikationer, fx hvis du er fraflyttet en adresse, kan du framelde dig ved at indtaste dit mobilnummer herunder. Når du er logget ind på selvbetjeningen, vælger du den adresse, du ønsker at afmelde. Du kan også slette din konto helt.

Driller Beskedservice? Få hjælp her

Indlæser... Et øjeblik.

PRIVATLIVSPOLITIK FOR BESKEDSERVICE

Beskedservice - vilkår og muligheder

Beskedservice er en service, der giver tilmeldte brugere mulighed for at modtage besked om tømning af deres mad- og restaffald samt øvrige informationer om affald og genbrug. Brugerne kan selv vælge om beskederne skal komme på sms, e-mail og/eller push-meddelelser på mobilen.

Beskedservice udbydes af Kolding Kommune og er gratis at bruge. Beskedservice kan tilgås via appen Affald Kolding og kolding.dk/beskedservice.

Kolding Kommune tager forbehold for tekniske fejl i beskedservice og dårlig netforbindelse. Ved tilmelding af Beskedservice accepterer brugere, at manglende eller forsinket besked om tømning ikke giver ret til erstatning eller ekstra afhentning af affald.

Personlige oplysninger og data
For at anvende Beskedservices funktioner og mulighed for at modtage beskeder, skal brugere registrere én (eller flere) adresse(r), navn, mobilnummer og e-mailadresse. Vi gemmer registrerede data, så længe brugere benytter Beskedservice.

Brugere kan altid tilgå Beskedservice og rette sine personlige oplysninger.

Sletning af data
Sletning af Beskedservice kan ske via appen Affald Kolding og på kolding.dk/beskedservice. Brugere kan også kontakte Redux – Affald og Genbrug på telefon 7979 7100 og få hjælp til at blive frameldt Beskedservice. Når Beskedservice slettes, slettes alle registrerede data.

Brugeres rettigheder    
Læs om brugernes rettigheder i Datatilsynets vejledning her: www.datatilsynet.dk

Yderligere oplysninger
Spørgsmål om Beskedservice kan rettes til:
Redux – Affald og Genbrug
Telefon 7979 7100
redux@kolding.dk
Bronzevej 3
6000 Kolding

Sådan kontakter du os

Redux – Affald og Genbrug
Bronzevej 3
, 6000 Kolding

Telefontider:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-16.30

Følg vores nyhedsbrev

Selvbetjening:

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje