Skip til hoved indholdet

Fritid og Idræt Award

Fritid og Idræt Award er en hyldest til både frivilligheden og præstationerne på fritids- og idrætsområdet.

I Kolding er vi utrolig glade for den store frivillige indsats, der laves rundt om i det folkeoplysende foreningsliv. Frivilligheden skal fejres og det gøres bl. a. ved uddeling af hele 6 priser på Fritids- og Idrætsområdet samt op til 10 ungdomslederpriser. Indstil dine favoritter nu!

Fritid og Idræt Award

Fritid og Idræt Award afvikles som et stort prisshow på

Kolding Teater tirsdag den 14. marts 2023 kl. 18.30

Kom og vær med til at hylde de frivillige og mestrene fra det forgangne år, se hvem der modtager priserne på fritids- og idrætsområdet og oplev god underholding.

Fritid og Idræt Award er åbent for alle og det er gratis at deltage. Billetterne fordeles efter først til mølle. Billetbestillingen er endnu ikke åben.

I pausen bydes der på lidt at drikke og en lille snack.

Følgende vil blive hædret

• Mestre og landsholdsdebutanter fra 2021