Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Fritid og idræt Kolding Talent Kolding Talent Akademierne Kolding Talent tilbyder support på højt niveau

Kolding Talent tilbyder support på højt niveau

Thomas Padkær er ansvarlig fysisk træner og fysioterapeut. Thomas har i en årrække arbejdet med topudøvere indenfor badminton og håndbold. Han er ansvarlig for koordineringen af den fysiske træning i samarbejde med klubbernes sportslige ansvarlige, Kolding Talent samt øvrige fysiske trænere. Desuden tilbyder Thomas fysioterapeutisk behandling og screening.

Mathias Arntzen er uddannet kandidat i konkurrence- og eliteidræt og fysisk træner. Mathias er i samarbejde med Thomas Padkær ansvarlig for supervisering til de fysiske morgentræninger, fysisk træning i klubregi samt tilrettelæggelsen af individuelt tilpassede styrketræningsprogrammer.

Jakob Freil er sportspsykolog og er en del af Team Danmarks sportspsykologiske netværk. Jakob har været sportspsykolog for OL-deltagere og arbejdet med udviklingen af stærke talentudviklingsmiljøer. Jakob tilbyder Lifeskills-forløb, præstationsoptimering og ved behov individuelle konsultationer. Desuden arbejder Jakob med udviklingen af stærke miljøer i Kolding Talents samarbejdsklubber.

Jannie Johansen er ernæringsvejleder og er tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk for ernæringsuddannede. Jannie tilbyder vejledning om kost og ernæring baseret på sportsspecifikke krav og individbaserede behov.

Stillingen som Sports og uddannelseskoordinator i Kolding Talent er pt. vacant. Koordinatoren er bindeled mellem klub og studiemiljø, og er udøvernes ressourceperson i forhold til at få støtte og hjælp til at koordinere og kombinere sport og uddannelse.

 
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje