Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Fritid og idræt Kolding Talent Talent in Sport & Business

Talent in Sport & Business

Kolding Talent har etableret netværket ”Talent in Sport & Business”, som skal skabe vidensdeling på tværs af idrætten og erhvervslivet. En række af de mentale værktøjer, der skal bruges i udviklingen af sportstalenter og -klubber har nemlig stærke paralleller til at udvikle en erhvervsvirksomhed og opnå resultater.
 
Selvom hverdagen i en klub er forskellig fra ledelsen af en virksomhed, er der en række principper, som gælder uanset hvad, når man arbejder med, at mennesker skal udvikle sig til at præstere og indfri deres potentiale.
 
I netværket tager vi udgangspunkt i diverse aktuelle temaer, som har snitflader mellem sport og erhvervsliv med henblik på at udvikle performance på højt niveau. Kolding Talent tager jer igennem arrangementer med deltagelse af lokale erhvervsfolk og dygtige forretningsfolk eller dygtige atleter fra nærmiljøet.
 
Har du spørgsmål til netværket eller ønsker du og din virksomhed at være med i netværket, kan du kontakte teamkoordinator i Kolding talent, Bjarne Henriksen på 7979 7519 / 2138 9748 eller på bjhe@kolding.dk

Inviter gerne en lederkollega eller samarbejdspartner med og spred meget gerne invitationen i dit netværk - det vil vi sætte stor pris på.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje