Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Fritid og idræt Nyheder om Fritid og idræt Har I mestre fra 2023, der skal hædres?

Har I mestre fra 2023, der skal hædres?

Hvis der er nogen i din forening, der i 2023 er blevet danske mestre under DIF's specialforbund, har deltaget for 1. gang eller taget medaljer ved internationale mesterskaber (NM, EM, VM og OL), debuteret på landshold eller foreningen har hold, der er rykket op i højeste række inden for DIF's specialforbund, så er det nu, de skal indberettes til Hædring af mestre.

Det er foreningen, der skal sørge for at indberette dem, der skal hædres. Det sker ved at udfylde formularen indberetning til hædring af mestre fra 2023 senest den 15. januar 2024.

Når indberetningerne er gennemgået sammen med Kolding Idræt efter fristens udløb den 15. januar 2023 gives der en tilbagemelding, om indberetningen er godkendt til hædring.

Mestrene vil blive hædret i forbindelse med Fritid og Idræt Award, der foregår på Kolding Teater den 20. februar 2024.

Vi vil gerne bede om mailadresser på hver af de enkelte mestre, så vi kan kommunikere direkte med dem ift. det praktiske i forbindelse med Fritid og Idræt Award.

Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Jakob Kloster Pedersen jakpe@kolding.dk tlf. 7979 1805

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje