Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Kultur Ungepanel

Ungepanel

Vil du være med til at gøre Kolding til et endnu bedre sted at være ung? Så bliv en del af vores nye Ungepanel.

Mere ungekultur - for det gode ungdomsliv. Det er en klar ambition for Kulturudvalget. Men hvordan får vi mere ungekultur? Og hvordan bliver kulturen en aktiv og naturlig del af det gode ungdomsliv i Kolding? Det skal Ungepanelet hjælpe med at svare på - og endnu vigtigere: komme med konkrete bud på.

Har du gode idéer? 

Har du idéer til arrangementer eller oplevelser, som vil gøre Kolding federe for unge? Eller savner du (nye) rammer til aktiviteter, steder at hænge ud, bedre muligheder for selv at springe ud som arrangør eller noget helt fjerde? Så bliv en del af Ungepanelet.

Ungepanelets arbejde

Ungepanelet blev sparket i gang i marts 2024 og panelets arbejde fortsætter resten af 2024. Ved udgangen af året præsenterer Ungepanelet sine idéer og anbefalinger for Kulturudvalget.

Ungepanelet bestemmer selv, hvilke emner/idéer de vil arbejde med. 

Deltagelse i Ungepanelet er baseret på frivillighed. Der er tale om en håndfuld møder/samlinger i løbet af året. Derudover skal vi på et par studieture, som er finansieret af Kulturudvalget. Vi satser bl.a. stærkt på at tage til Kulturmødet Mors d. 22-24. august 2024. 

Vil du være med? 

Er du 18-30 år og vil du være en del af Ungepanelet? Så kontakt Ungepanelets tovholder; kulturkonsulent Mette Fersløv Schultz, og fortæl hvorfor du gerne vil være med og hvad du tænker, du kan bidrage med.


Kontakt

Kultur og Event
Kulturkonsulent: Mette Fersløv Schultz
Nytorv 11
, 6000 Kolding
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje