Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Miljø, natur og klima Bæredygtighed Årets Bæredygtighedshelt

Årets Bæredygtighedshelt

For sjette gang vil Kolding Kommune kåre Årets Bæredygtighedshelt (tidligere Årets Klimahelt) for at hylde de lokale ildsjæle, som gør en ekstraordinær indsats for bæredygtighed i Kolding Kommune.

Foto fra Årets Bæredygtighedshelt 2022. Fra venstreside: Iben Østergaard Fog, Foodreformers – Filip Bekic Bladt, næstformand i Natur, Miljø og Klima – Carsten Borch, på vegne af Kim fra Green Streets – Jørn Chemnitz, formand i Natur, Miljø og Klima – Solveig Søndergaard, Sheworks.

Årets Bæredygtighedshelt 2022 var Kim Aagaard Holm fra Kolding Green Streets, Årets Klimahelt 2021 var Espen Juul Sørensen fra REMA i Sydbanegade, Årets Klimahelt 2020 blev ikke kåret på grand af corona, Årets Klimahelt 2019 var Iben Østergaard Fog fra FoodReformers, Årets Klimahelt 2018 var Svetlana Petrova fra Empty Your Wardrobe og Årets Klimahelt 2017 var Ida Jørgensen fra Kolding Madhjælp.

Årets Bæredygtighedshelt er en pris, som Kolding Kommune hvert år uddeler til en person, der inspirerer andre til - og selv gør en ekstraordinær indsats for - at skabe en bæredygtig udvikling. Og nu er tiden inde til at give titlen videre til en anden lokal ildsjæl, som gør en forskel for bæredygtighed her i Kolding.

Fakta

Kolding Kommune uddeler for sjette gang prisen som Årets Bæredygtighedshelt.
Årets Bæredygtighedshelt bliver kåret tirsdag den 23. april på Kolding Bibliotek, Slotssøvejen 4, 6000 Kolding.

Læs mere om Kolding Kommunes Bæredygtighedsstrategi på kolding.dk/kolding2030

Følg facebooksiden ’Bæredygtighedshuset’ for at blive opdateret på det præcise tidspunkt for uddeling af prisen.

Nominér din kandidat til Årets Bæredygtighedshelt

Der er lukket for flere bud på kandidater til Årets Bæredygtighedshelt, fristen var den 3. marts 2024.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje