Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Planer og projekter Udvikling af Koldings havneområder Nyheder om udvikling af Koldings havneområder Kom og få en snak om havnens udvikling

Kom og få en snak om havnens udvikling

Kiki Dreyer Mikkelsen og Lene Marcussen fra Kolding Kommune er klar til at byde velkommen, når KOMtaineren i uge 25 rykker ind på havnen.

I uge 25 rykker KOMtaineren – kommunens mobile dialog- og mødested – ind på Kolding Havn med et tilbud til alle om at kikke forbi og få en uformel snak om udviklingen af Koldings havneområder.

Fra mandag til fredag står KOMtaineren ved den gamle vejerbod på hjørnet af Jens Holmsvej og Sdr. Havnegade med masser af plancher og andet materiale om projektet – og selvfølgelig kaffe og te i kanderne.

”Vi inviterer til åbent hus midt på havnen, hvor man komme og i fred og ro få mere at vide om projektet. Alle spørgsmål er velkomne. Vi hører selvfølgelig også gerne, hvad folk har af forslag og ideer, men senere kommer der en idéfase og mere formelle høringsfaser, hvor alle får mulighed for at sætte deres aftryk på projektet,” fortæller projektleder Lene Marcussen, Kolding Kommune.

Åbningstider

KOMtaineren har åben på følgende tidspunkter i uge 25:

Mandag 21/6: Kl. 12-16
Tirsdag 22/6: Kl. 15-19
Onsdag 23/6: Kl. 9-15
Torsdag 24/6: Kl. 9-14
Fredag 25/6: Kl. 14-17

Flere tilbud på vej

Åbent hus-arrangementet ventes at blive suppleret med flere tilbud, hvor man samtidig kan komme rundt på havnen og høre nærmere om andre aktiviteter i havneområdet. Yderligere information følger i uge 24.

Seneste nyheder

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje