Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Trafik, veje og parker Veje og parker Brug byen Alkoholbevilling og udeservering

Alkoholbevilling og udeservering

Hvis du vil servere alkohol, er det et krav, at du har en alkoholbevilling.

 

Fælles Restaurations- og bevillingsstrategi for Sydøstjyllands Politikreds
Kolding, Fredericia, Vejle, Billund, Hedensted, Horsens og Skanderborg har sammen med Sydøstjyllands Politi udarbejdet en fælles Restaurations- og bevillingsstrategi for Sydøstjyllands Politikreds.

Formålet med strategien er blandt andet at skabe tryghed og sikkerhed i restaurationsmiljøet og samtidig skabe gennemsigtighed i arbejdet med restaurations- og bevillingsområdet.

Restaurationsområdet er et dynamisk område, hvor også lovgivningen løbende justeres, og derfor bliver strategien løbende opdateret.

Restaurations- og bevillingsstrategien indeholder, udover selve strategien, også forslag til narkopolitik, forslag til alkoholpolitik samt støjgrænse til miljøkrav. Disse er vilkår, som restaurationerne kan få tilknyttet deres alkoholbevilling.

Sådan får du en alkoholbevilling

Hvis du ønsker at etablere en restauration, hvor man vil servere alkohol, er det et krav, at man har en alkoholbevilling.

Det er Bevillingsnævnet, der giver de permanente alkoholbevillinger. Bevillingsnævnet holder møde én gang om måneden. Der er ingen møder i juli måned. Møderne er ikke offentlige.

Bevillingsnævnet består af:

  • Jakob Ville, formand
  • Molle Lykke Nielsen, næstformand
  • Jan Skjold Jensen, repræsentant for 3F
  • Thomas Lunderskov, repræsentant for Kolding Hotelvært og Restauratørforening
  • Peder Madsen, repræsentant for Business Kolding
  • Mikkel Ross, Sydøstjyllands politi, Kolding

Ansøgninger om alkoholbevilling, ansøgninger om fornyelser af alkoholbevillinger samt ansøgninger om godkendelse af bestyrer sendes til Sydøstjyllands Politi, Holmboes Alle 2, 8700 Horsens eller Bevillingsnævnet, Nytorv 11, 6000 Kolding.

Ved enkeltstående arrangementer, hvor man ønsker at servere alkohol, skal der søges en lejlighedstilladelse. Dette skal ske til Sydøstjyllands politi, Holmboes Alle 2, 8700 Horsens. Læs mere om lejlighedstilladelse

Restaurationsplan for Kolding Kommune

Kolding Kommune har ligeledes vedtaget en Restaurationsplan for Kolding Kommune. Planen indeholder hvor og hvilke type restaurationer kommunen ønsker, at der etablerer sig i kommunen.

Udeservering

Hvis der ønskes tilladelse til udendørsservering fra en restaurationsvirksomhed eller en detailbutik, herunder også gårdservering fra private arealer, skal der søges hos By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding - brug gerne nedenstående formular eller ring på telefon 79 79 13 65.

 

Ansøg om udeservering

Alle felter markeret med '*' er påkrævet

Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet

Type tilladelse der søges om:*

Der søges om opstilling af

Parasoller mv. (Bemærk, at reklameparasoller ikke er tilladt)

Ønskes udendørs musikarrangementer skal dette søges særskilt, med oplysning om dato, tidsrum og musikart på tilladelser@kolding.dk

Ansøger

Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Det skal være en gyldig email som følger mønsteret xxx@domæne.dk
Indtast tallene, nul ni ni fire seks , i feltet nedenfor.

Databeskyttelsesreglerne

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje