Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Jobcenter og arbejdsmarked SammenomJOB Muligheder som prismodtager

Muligheder som prismodtager

Når virksomhederne står sammen om at skabe bæredygtige jobs, er det til gavn for både virksomheden og dets medarbejdere, da det sikrer arbejdskraft og trivsel på arbejdspladsen. Derudover medbringer arbejdet med bæredygtige jobs en intern stolthed. Som SammenomJOB prismodtager kan du:

  • Sætte fokus på jeres værdier overfor forretningsforbindelser og potentielle nye medarbejdere
  • Anerkende medarbejderne for den rolle de spiller i jeres arbejde med bæredygtige jobs
  • Inspirere flere virksomheder til at stå sammen om at skabe bæredygtige jobs

Kolding Kommune kan ikke skabe bæredygtige jobs alene. SammenomJOB skal derfor være en fælles bevægelse, der arbejder for et inkluderende arbejdsmarked, hvor medarbejdere trives uden unødigt slid.

 

Prisen SammenomJOB kan:

Prisen SammenomJob indbyder til dialog om, hvad det står for og hvorfor I har modtaget prisen. Det giver jer mulighed for at inspirere andre med hvad I selv gør som virksomhed for at skabe bæredygtige jobs. Herved kan I være med til at sprede
det gode budskab om, at det nytter at skabe et bæredygtigt arbejdsmarked og at det kan komme til udtryk på mange måder.

SammenomJOB er jeres medarbejderes garanti for at I tænker på deres ve og vel. Det skaber tryghed blandt dem at vide, at deres ledelse har taget aktivt stilling til, at bæredygtige jobs også er vigtigt for virksomheden. Men det er også et bevis på, at I føler et ansvar for jeres lokalområde og at I handler på det ved at være med til at skabe et inkluderende arbejdsmarked.

SammenomJOB er en måde at anerkende jeres medarbejdere på. Det er en indirekte ros i forhold til at de bakker op om ledelsens beslutning om at skabe bæredygtige jobs - vel vidende at det kan kræve ekstra ressourcer fra dem. Det skaber stolthed, arbejdsglæde og trivsel.

SammenomJOB tager udgangspunkt i FN’s 8. verdensmål om ’anstændige jobs og økonomisk vækst’. Det giver konkurrencefordele blandt forbrugerne, når man som virksomhed arbejder aktivt med verdensmålene. SammenomJOB-prisen udviser overskud, rummelighed og næstekærlighed. Det er der mange af jeres kunder, samarbejdspartnere og evt. kommende medarbejdere, der sætter stor pris på.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje