Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Fjernvarmeprojekt lukker Fynsvej i sydgående retning i weekenden

Fjernvarmeprojekt lukker Fynsvej i sydgående retning i weekenden

I weekenden bevæger gravemaskinen sig op imod den store rundkørsel ved motorvejen. Fynsvej vil derfor være lukket for al trafik i sydgående retning ind mod Kolding på strækningen frem til Nr. Bjertvej.

7., 8. og 9. juni vil Fynsvej være lukket for al trafik ind mod Kolding på strækningen fra den store rundkørsel ved motorvejen og frem til Nr. Bjertvej. Lukningen sker som led i TVIS’ etablering af en ny stor forsyningsledning, der skal sikre fjernvarme til Almind, Vester Nebel, Ågård, Gravens, Viuf og industriområdet ved Kokbjerg.

Her kan du se, hvordan trafikken bliver påvirket:

  • Fra fredag kl. 19 lukkes Fynsvej i sydgående retning fra den store rundkørsel ved motorvejen og frem til Nr. Bjertvej
  • Fynsvej i sydgående retning genåbnes, lige så snart entreprenøren er færdig med arbejdet og senest mandag kl. 06.

Her kan du se, hvordan trafikken vil være påvirket i dagene 7., 8. og 9. juni på Fynsvej - se kort i stor størrelse.

”I weekenden skal vi have koblet fjernvarmeledningen på Fynsvej og Nørreskovgårdsvej sammen. Det kræver desværre, at vi er nødt til at lukke for trafik i sydgående retning. På den her strækning kan vi ikke bare lede den sydkørende trafik over i modsatte kørebane, da Fynsvej i nordgående retning deler sig i to retninger frem mod rundkørslen,” siger projektleder Jens Fink, TVIS, og fortsætter:

”Fynsvej er en af de mest trafikerede indfaldsveje til Kolding, men ved at udføre arbejdet hen over weekenden kan vi forhåbentlig begrænse de trafikale gener. Samtidig vil jeg appellere til, at bilisterne på motorvejen de pågældende dage overvejer at bruge en anden frakørsel end Kolding Ø (62), hvis de skal ind mod Kolding.”

Fynsvej i uge 24 og 25

I uge 24 og 25 vil der fortsat blive arbejdet på Fynsvej på strækningen fra et par hundrede meter syd for rundkørslen og frem til rasteplasen. Som hidtil ledes den sydkørende trafik via midterrabatten over i den ene af de vejbaner, som normalt anvendes af nordkørende trafik. Den nordkørende trafik må nøjes med én vejbane mod normalt to. I begge retninger vil der være hastighedsbegrænsning på 50 km/t.

”I de to uger skal vi have svejset de sidste rør sammen og lagt dem i jorden, og herefter bliver vejen asfalteret og genåbnet. Næste etape er krydset Fynsvej/Nr. Bjertvej. Hvordan arbejdet her kommer til at påvirke trafikken, skal vi nok informere nærmere om senere,” lover Jens Fink.

Fjernvarmearbejdet i området omkring Lyshøj Allé går også så småt i gang. Den nye forsyningsledning skal tilkobles den eksisterende station på hjørnet af Lyshøj Allé og Petersbjerggård. Arbejdet i den indledende fase vil ikke eller kun i meget begrænset omfang påvirke trafikken. Uddybende information om det videre arbejde på Lyshøj Allé følger senere.

Her kan du se, hvordan trafikken vil være påvirket frem til slutningen af uge 25. Vær dog opmærksom på ovenstående information om, hvordan trafikken vil være påvirket 7,. 8. og 9. juni. Se kortet i stor størrelse.

Om fjernvarmeprojektet

Det store fjernvarmeprojekt, som skal forsyne 1.900 boliger og virksomheder med fjernvarme, vil påvirke trafikken på forskellige strækninger frem til sommerferien. Læs mere på TVIS’ hjemmeside - tema om TVIS' fjernvarmeprojekt i Kolding.

Har du spørgsmål til gravearbejdet og konsekvenserne for trafik, naboer, osv., kan du kontaktet Arkil på tlf. 51 38 67 87, mail hts@arkil.dk.

Hvis du har spørgsmål til det overordnede projekt, kan du kontakte TVIS på tlf. 21 79 61 18, mail jf@tvis.net.


Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje