Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Hjælp i hjemmet i Seest kommer nu fra faste teams

Hjælp i hjemmet i Seest kommer nu fra faste teams

Når beboere i Seest i Kolding fremover har brug for hjælp i hjemmet, så vil de i dagtimerne få hjælpen fra et fast team af medarbejdere, kaldet Borgerens Team.

Borgerens Team vil arbejde i dagtimerne på alle hverdage, og det vil være medarbejdere fra det samme faste team, der kommer og hjælper borgeren med den personlige pleje, rengøring, medicin og rådgivning alt efter, hvad borgeren modtager hjælp til.

De nye faste teams består af hjemmehjælpere, sygeplejersker, en demensrådgiver, en terapeut og en rådgiver.

”Vi håber, at når borgerne er tilknyttet et fast team, vil de opleve at møde velkendte ansigter i deres hjem i dagtimerne, og det vil forhåbentlig skabe en bedre relation og dermed mere tryghed for borgerne. For medarbejderne vil deres arbejde i et fast team både skabe en tættere relation til borgerne, men de vil også får et tættere samarbejde på tværs af deres egne fagligheder. Jeg er overbevist om, at det vil give en mere helstøbt og dermed også bedre hjælp i hjemmet på det enkelte menneskes egne præmisser”, siger Annette Lund, der er direktør i Senior-, Sundhed og Fritidsforvaltningen Annette Lund.

De nye teams blev fejret af personalet på Ålegården med kaffe og kage, da de havde første arbejdsdag den 1. marts 2024.


En af de flotte kager fra fejringen.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje