Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Kolding 2050: Giv input til Koldings nye visionsplan

Kolding 2050: Giv input til Koldings nye visionsplan

Hvordan skal Kolding by se ud i 2050? Det spørgsmål stillede Kolding Kommunes Udvalg for Bæredygtig Vækst sidste efterår på Byens Møde og fik mange input til en ny visionsplan for Kolding By. Nu er arbejdet så langt, at de store linjer i planen er lagt og klar til at blive præsenteret på Bæredygtig Væksts næste udvalgsmøde den 20. marts.

Konturerne for planen er ved at tage form, men man kan stadig nå at give sit besyv med og bidrage til at kvalificere det endelige indhold.

Udvalgsmødet den 20. marts er derfor åbent for alle interesserede og bliver holdt på Kolding Bibliotek i tidsrummet kl. 15-18.

- Visionsplanen for Kolding by er næsten færdig og vi er derfor klar til at trykprøve den. Vi åbner vores næste udvalgsmøde for alle og håber, at mange har lyst til at høre om tankerne i planen, som den ser ud foreløbig.

Vi vil også meget gerne modtage feedback, som vi kan tage med videre i arbejdet med at få planen helt i mål, siger formand for udvalget Bæredygtig Vækst Merete Due Paarup og fortsætter:

- Vi vil også gerne benytte mødet til at kvittere for de mange input vi fik til Byens Møde, men man kan også sagtens deltage i det åbne udvalgsmøde og være med i drøftelserne omkring planen selv om man ikke deltog i første omgang.

Det åbne udvalgsmøde bliver et drop in-møde, hvor man er velkommen til at deltage alle tre timer, men man kan også vælge kun at deltage i en del af mødet.

Programmet for det åbne udvalgsmøde

Kl. 15.00-16.00:
Tre dialog-stationer, hvor udvalgsmedlemmerne præsenterer den foreløbige visionsplan.

Kl. 16.00–16.30: 
Introduktion til visionsplan Kolding 2050, de overordnede linjer i planen, orientering om prøvehandlinger og om den videre proces.

Kl. 16.30–17.00:
Debat mellem udvalgsmedlemmerne.

Kl. 17.00–18.00:
Åben debat.

Kl. 18.00:
Tak for i dag.

Bæredygtig Vækst vil være vært for lidt godt at spise og drikke undervejs.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje