Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Ny pulje med 100.000 kroner til cykel-aktiviteter

Ny pulje med 100.000 kroner til cykel-aktiviteter

PostNord Danmark Rundt har start i Kolding den 16. august 2024. En ny kommunal pulje med fokus på aktiviteter i forbindelse med, eller op til, afviklingen af PostNord Danmark Rundt den 16. august 2024 har netop set dagens lys i Kolding Kommune.

Puljen er designet til at give lokale borgere og organisationer mulighed for at skabe spændende og engagerende begivenheder, der fejrer cykelsporten og fremmer fællesskabet i Kolding.

Puljen er åben for ansøgninger fra alle, der gerne vil tage initiativ til en aktivitet i forbindelse med Koldings værtskab som startby for 3. etape. Det kan være sportslige og kulturelle foreninger, institutioner, enkeltpersoner og øvrige relevante aktører.

Aktiviteterne skal have PostNord Danmark Rundt, cykelløb eller cykling i bred forstand som tema, og aktiviteterne kan foregå i perioden op til eller på selve dagen for PostNord Danmark Rundt 2024 i Kolding.

- PostNord Danmark Rundt er en af landets mest populære sportsbegivenheder, der tiltrækker cykelentusiaster fra nær og fjern. Når vi opretter puljen er det for at få flere til at tænke kreativt og finde på noget nyt, så vi sammen kan skabe en uforglemmelig oplevelse for både lokale og besøgende. Både cykelsporten og lokale begivenheder spiller en central rolle for vores fællesskab her i Kolding, siger Knud Erik Langhoff, borgmester i Kolding Kommune.

Fakta om puljen

  • Aktiviteten skal finde sted i Kolding Kommune.
  • Der forventes som minimum en selvfinansiering på 50 pct.
  • Der skal være offentlig adgang til arrangementet, men der må gerne opkræves entre.
  • Der lægges vægt på, om aktiviteten planlægges og afvikles i et samarbejde mellem flere lokale parter og organisationer.
  • Arrangørerne skal sikre markedsføring af deres aktivitet
  • Puljen vil være åben for ansøgninger i perioden 15. marts til 13. maj 2024. Ansøger kan forvente svar ved udgangen af maj.
  • Da puljen er på 100.000 kroner, vil størrelsen på tilskud som udgangspunkt maksimalt være 10.000 kr.
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje