Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Oplev de største operahits ved Slotssøen

Oplev de største operahits ved Slotssøen

Normalt er det tonerne af popmusik man kan høre på plænen ved SlotssøBadet om sommeren, men søndag den 26. maj er der lagt op til en anderledes musikoplevelse, når Den Kongelige Opera giver gratis koncert i Kolding.

- Det glæder os, at vi kan være med til at trække en stor kulturel oplevelse, som sommeroperaen er, til Kolding og dejligt også at kunne præsentere et genremæssigt alternativ til det traditionsrige event ’Sommer ved Søen’, siger direktør i SlotssøBadet Jørn Pedersen.

Den kongelige sommeropera er gratis og for alle - både helt garvede og passionerede operafans, men også nybegyndere, der i maj kan opleve nogle af de allerstørste hits fra operaens verden.

Forventer et tilløbsstykke

Den Kongelige Opera har tidligere gæstet Kolding med sommerkoncerter på Skamlingsbanken, senest i 2018, men det er første gang, at den kongelige sommeropera besøger Kolding by.

Formand for Kulturudvalget Ole Martensen er begejstret for, at Den Kongelige Opera igen har valgt at lægge en af deres koncerter under åben himmel i Kolding.

- Med Den Kongelige Operas sommerkoncert får vi en stor operaoplevelse midt i byen i spektakulære omgivelser ved Koldinghus og Slotssøen og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver et tilløbsstykke, siger Ole Martensen.

Sidste år gæstede Den Kongelige Ballet plænen ved SlotssøBadet og den gang mødte et talrigt publikum frem, så Ole Martensen opfordrer til, at man kommer med sit skovturstæppe i god tid.

Sommeropera ved Slotssøbadet er dog ikke den eneste operaoplevelse i smukke omgivelser, der er i vente i år.

- 2024 bliver et år, hvor der er rige muligheder for at høre opera i Kolding. Den 8. juni er der operakoncert i Slotsgårdens stemningsfulde kulisse arrangeret af Kolding Egnsteater og den 18. august har vi Opera på Skamling, fortæller Ole Martensen.

Kolding Kommunes Kulturudvalg støtter den kongelige sommeropera med 65.000 kr.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje