Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Overblik - i kølvandet på oversvømmelsen

Overblik - i kølvandet på oversvømmelsen

Efter stormfloden arbejdes der nu med oprydning og alle de praktiske ting, som skal håndteres efter vandets ødelæggelser.

På denne side kan du få overblik over nogle af de informationer, som vi oplever, at mange spørger til. Siden vil løbende blive opdateret.

Sandsække: Kan afleveres på genbrugsstation eller på det sted, hvor du hentede dem – læs mere i historien Håndtering af sandsække efter oversvømmelse.

Skrald: For at gøre oprydningsarbejdet nemmere for sommerhusejerne er der etableret midlertidige stormflodsaffaldspladser i sommerhusområderne. Samtidig bliver de normale affaldsbeholdere, både genbrugsøerne og dem ved de enkelte sommerhuse, tømt oftere end normalt. Tang i haverne må gerne køres ned på kommunens strand - læs mere på siden Stormflodsramte sommerhusejere får tiltrængt affaldshjælp.

Strøm: Stormfloden betød, at mange har mistet strømmen. TREFOR arbejder på at få strømmen tilbage hurtigst muligt. På TREFORs hjemmeside kan du holde dig ajour. Her finder du også kontaktoplysningerne til TREFORs kundeservice, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål – læs mere på siden Driftsafbrydelser i Trekantområdet.

Oprydning, væltede træer, m.m.: I store dele af kommunen forestår der et meget stort arbejde med at rydde op. Det kommer til at tage lang tid, hvilket vi håber på forståelse for. Hvis du observerer noget, som du gerne vil give os besked om, så benyt venligst funktionen Giv et praj.

Stormflod: På Naturskaderådets hjemmeside kan du se, hvad du skal gøre, hvis du er ramt af stormflod – læs Her var der stormflod den 20.-21. oktober 2023.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, som vi ikke har svaret på, kan du ringe til 79 79 13 65. De medarbejdere, som har bemandet vores hotline under stormfloden, vil så forsøge at hjælpe dig. Telefonen er åben mandag-onsdag kl. 8.00-15.00, torsdag kl. 8.00-16.45 og fredag kl. 8.00-14.00.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje