Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Overrækkelse af Frivilligbeviser på Kolding Rådhus

Overrækkelse af Frivilligbeviser på Kolding Rådhus

Yderst til venstre formand for Social og Arbejdsmarked, Iben Lehmann Rasmussen samt alle de frivillige der var mødt frem for at modtage et Frivilligbevis.

Det var 12. gang at de frivillige sociale foreninger kunne indstille frivillige til modtagelse af frivilligbevis, og første gang at Iben Lehmann Rasmussen i sin egenskab af formand for Social og Arbejdsmarked holdt talen og overrakte frivilligbeviserne.

Der var i alt 19 indstillinger fordelt på 9 foreninger, og 16 af de frivillige var mødt op i Byrådssalen.

Overrækkelsen er en af flere måder at takke alle de frivillige, som gør et stort ulønnet frivillig arbejde i foreninger og organisationer. Sammen er de frivillige med til at gøre livet mere positiv for andre. Det skal ikke erstatte den indsats, som Kolding kommune ellers gør, men er en indsats, som er med til at give livskvalitet og meningsfulde fællesskaber. Det er en indsats, som Kolding kommune ikke kan erstatte eller overtage, men er et udtryk for at vi gerne vil hjælpe hinanden.

Iben Lehmann Rasmussen bød velkommen og holdt herefter en tale.

Fælles for alle begrundelserne er, at den frivillige er med til at gøre en forskel - uanset om det er en ung, en gammel, en sårbar eller en handicappet medborger frivilligheden omfatter.

Efter talen blev alle frivilligbeviserne overrakt en for en. Der blev serveret kolde drikke og lidt sødt til maven mens en guitarist spillede og var med til at skabe den gode stemning..

Der uddeles frivilligbeviser 2 gange om året og næste gang er den 26. september.


Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje