Skip til hoved indholdet

Hent den nye app der samler alt om dit affald

AffaldsApp samler alt om dit affald og genbrug ét sted for dig med bopæl eller sommerhus i Kolding Kommune.

I juni har vi udskiftet appen Affald Kolding med den nye AffaldsApp. Du kan bruge appen til at håndtere dit affald, hvis du har bopæl eller sommerhus i Kolding Kommune.

Udskiftningen sker af sikkerhedsmæssige årsager. AffaldsApp lever op til nye krav om datasikkerhed og på sigt vil den også leve op til lovgivning om tilgængelighed for folk med handikap.

Vær opmærksom på, at du først kan åbne bommen til genbrugspladsen med appen fra efteråret 2024. Indtil da kan du komme ind med SMS. Husk, at du skal være registreret som bruger af Genbrug 24-7.


Med AffaldsApp kan du fx:

  • få overblik over dine tømmedage

  • give besked hvis du ikke har fået hentet affald

  • bestille Genbrugsbilen til afhentning af fx sofaer, vaskemaskiner eller andet indbo

  • sortere affald med Sorteringsguiden

  • bestille afhentning af farligt affald, asbestholdigt byggeaffald eller ekstra restaffald

Dette er første version af den nye app. Oplever du problemer med at registrere dig, kan det virke, hvis du sletter appen og henter den igen. Hvis du opdager nogle ting, der ikke er helt i orden, hører vi meget gerne fra dig på redux@kolding.dk.Appen Affald Kolding kan du slette fra din telefon. Har du sendt os henvendelser via appen, modtager vi dem ikke. Du kan i stedet skrive til redux@kolding.dk eller sende en besked fra AffaldsApp.

Genbrug 24-7: Plejer du at åbne bommen til genbrugspladsen med din app? Så skal du i en periode benytte SMS i stedet for. Du kan se, hvilket nummer du skal skrive til, når du holder ved bommen foran genbrugspladsen. Genbrug 24-7 virker først fra den nye AffaldsApp i en kommende opdatering.Hent AffaldsApp


Download direkte til din mobilenhed
OBS! Den gamle app Affald Kolding er lukket 18. juni. Har du sendt en besked til os via den app, modtager vi ikke din henvendelse. Du skal i stedet for kontakte os på redux@kolding.dk eller anvende den nye AffaldsApp. 

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje