Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Familier og børn Børn med særlige behov Familie og Forebyggelse Invest In Play - gruppebaseret forældrekursus

Invest In Play - gruppebaseret forældrekursus

Invest In Play er et kursus for forældre, der har gode ressourcer og ønsker det bedste for deres børn, men hvor der til tider kan være en del konflikter, og hvor forældre oplever, de kommer til at skælde for meget ud, eller man ønsker redskaber til det at være forældre.

Børn har det bedst, når de trives, men for nogle børn kræver det mere støtte hjemmefra for at være bedre i stand til at lege selv, have færre konflikter og fungere godt sammen med andre børn og voksne.
Og som forældre kan det være svært helt at vide, hvordan man bedst støtter og hjælper sit barn godt på vej.

På kurset Invest In Play får I værktøjer til at støtte jeres barn, så I får et gladere barn og mere tid til at være sammen uden skæld ud og frustrationer. Gennem forskellige oplæg, sparring og øvelser med andre forældre og 2 gruppeledere, får I redskaber til at arbejde med at være sammen med jeres barn på en positiv måde.

Kurset er 12 gange. Her mødes I 2½ timer om ugen med 6-12 andre forældre og 2 uddannede gruppeledere.

Mellem kursusgangene skal der arbejdes med det, man har lært. For at hjælpe jer godt på vej med dette, vil I efter aftale med gruppelederne blive ringet op i løbet af ugen for at få en snak om, hvordan det går og for at få støtte til det videre arbejde. For at holde fast i den gode udvikling, er der planlagt et opfølgningsmøde 3 måneder efter, at kurset er slut.

Interview med tidligere deltagere

Rikke og Anders har tidligere deltaget på et forældrekursus. Klik her for at se videoen med Rikke og Anders' oplevelse af forældrekurset

Vil I vide mere?

Charlotte Outsen
Tlf: 79 79 45 24
Mobil 51 36 82 63
E-mail: chou@kolding.dk

Sammen med Charlotte finder I ud af, om Invest In Play er det rigtige tilbud for jer.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje