Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyhedsarkiv Kommunen mellem jul og nytår

Kommunen mellem jul og nytår

Borgerservice, Pladsanvisningen, Jobcentret og kommunens øvrige kontorer holder lukket mellem jul og nytår, men du kan naturligvis altid benytte vores Selvbetjening for borgere

Vi åbner igen tirsdag den 2. januar 2024.

Affald

Jul og nytår betyder mere affald og ændrede datoer for, hvornår du får tømt din affaldsbeholder – .

Bunkerne af affald vokser i december, og det kan give pladsproblemer i din affaldsbeholder. Sorter dit affald, så mest muligt kan sendes til genanvendelse – og du får mere plads i din beholder.

  • Juletræer skal afleveres i haveaffald på genbrugspladsen.
  • Almindeligt gavepapir og gavebånd skal i skraldespanden til restaffald. Har du fået gaver pakket ind i avispapir eller brunt, ubehandlet gavepapir, skal det sorteres som papir.
  • Julekort og nissehuer med batterier skal sorteres som elektronik på genbrugspladsen. Du kan også putte batterier og småt elektronik i en klar 4 liters plastpose og lægge den på låget af din beholder. Så tager skraldemanden den med næste gang, han tømmer din skraldespand.
  • Ubrugt fyrværkeri kan afleveres som farligt affald på genbrugspladsen.
  • Affyret krudt skal i skraldespanden til restaffald. Du kan også aflevere det til forbrænding på genbrugspladsen.

Besøg genbrugspladserne i juleferien

Læs mere om julens og nytårets affald

Parkering

I perioden 23. december 2023-1. januar 2024, begge dage inklusiv, er det gratis at parkere på de kommunale betalingspladser i Kolding midtby – se alle p-pladser

Psykiatriens akuttelefon

Akuttelefonen 79 79 40 40 er til dig, der oplever at befinde dig i en akut psykisk udfordring. Vi kan give råd og vejledning og svarer døgnet rundt.

Rottebekæmpelse

Den kommunale rottebekæmpelse holder ikke fri mellem jul og nytår. Du skal anmelde rotter her på hjemmesiden - anmeld rotter.

Din anmeldelse bliver sendt direkte til rottebekæmperen fra Kolding Kommune. Har du spørgsmål mellem jul og nytår til en anmeldelse eller en igangværende sag, kan du kontakte en rottebekæmper på telefon 23 62 75 26 mellem kl. 9 og kl. 12.

Rottebekæmpelse og -forebyggelse

Den sociale døgnvagt

Du kan udenfor Kolding Kommunes åbningstid ringe til rådighedsvagten ved mistanke om mistrivsel hos et barn eller en ung på telefon 79 79 79 79.

Tandpleje

Kolding Kommunale Tandpleje holder ferielukket fra 23. december 2023 til og med 1. januar 2024. 

Ved akutte tandskader henvises til privatpraktiserende tandlæger og skadestuen på Kolding Sygehus - Uden for åbningstiden

Glædelig jul og godt nytår

Kolding Kommune ønsker alle GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje