Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Planer og projekter Udvikling af Koldings havneområder Nyheder om udvikling af Koldings havneområder 170 deltog i havnewebinarer

170 deltog i havnewebinarer

fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, futurist Anders Hvid og byplankonsulent Holger Bisgaard. Tegninger med små mænd der fortæller om datoerne for de forskellige webinarer: 25/3 webinar om fremtidens by. 20/4 Webinar om fremtidens havn. 26/4 Kolding i en Østjydsk kontekst.

Forårets tre webinarer, som var med til at genstarte dialogen om Koldings havneområder, havde deltagelse af sammenlagt 170 mennesker, og flere af deltagerne deltog i flere webinarer.

Det viser en foreløbig evaluering af de tre webinarer, som blev gennemført i marts og april, efter coronarestriktioner havde sat dialogprocessen om udviklingen af Koldings havneområder på pause i en længere periode.

De tre webinarer satte perspektiv på fremtidens by, fremtidens havn og Kolding i en østjysk kontekst og bød bl.a. på inspirationsoplæg af fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, futurist Anders Hvid og byplankonsulent Holger Bisgaard.

Du kan se/gense de tre webinarer på temasiden om havnens udvikling. 

Webinarerne var arrangeret af Kolding Kommune i samarbejde med Kolding Havn og Business Kolding.

Seneste nyheder

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje