Skip til hoved indholdet

Hent genbrugsmaterialer til projekter i Skatkammeret

Institutioner i Kolding Kommune kan gratis hente overskudsmaterialer fra virksomheder – andre kan hente mod et årligt gebyr. Materialerne kan I bruge til leg, læring og aktivering.

 

Adresse og kontaktinfo

Kolding Nord Genbrugsplads, Bronzehallen, Bronzevej 3, 6000 Kolding

Kontakt skatmester Lisbet Thorøe Larsen på 29 89 33 58 eller besøg Skatkammeret digitalt på Facebook og Pinterest.

 

Åbningstider med og uden tidsbestilling

Skatkammeret holder åbent hver onsdag kl. 8-17. Altid ferielukket i juli.

Du kan aftale tid til at besøge os på andre tidspunkter ved at kontakte skatmester Lisbet på 29 89 33 58. Hvis I kommer mange fra den samme institution, er det altid en god ide at aftale tid på forhånd.

Skatkammeret består af mange former for guld:

Her kan du finde alt fra kæmpe papkasser til små spillebrikker.

Det er virksomheder, som leverer materialer til Skatkammeret. Leverancerne kan være ting, der var i overskud eller fejlproduktioner.

Sommetider har vi nogle populære ting, som bliver revet ned af hylderne, og som vi ikke lige får igen. Så hold løbende øje med hvad vi får ind.Så hold øje med vores Facebook-side.

 

 

Hvis du arbejder med børn og unge i Kolding Kommunes offentlige institutioner, kan du gratis komme og hente det, du kan bruge i din dagligdag på institutionen.

Her er masser af muligheder for at lære børnene og de unge at arbejde og tænke kreativt gennem leg og tænkning med forskellige materialer. 

Forening, privat institution eller udenfor Kolding Kommune?

Vi har også plads til dig for et symbolsk beløb om året. Ring til Skatmesteren på 29 89 33 58 og hør om mulighederne for en abonnementsordning.

Fra 1. juni 2022 er det gratis for alle Kolding Kommunes offentlige og private institutioner (skoler, kulturtilbud med flere) at hente materialer i Skatkammeret (se punkt 12 fra byrådsmødet 31. maj 2022). 

Institutioner i andre kommuner kan hente mod et gebyr.

 

Helårlige takster ekskl. moms.

Offentlige og private institutioner med adresse i Kolding Kommune: 0 kr.

Abonnement for institutioner uden for Kolding Kommune : 800 kr. 

Enkeltstående workshops: 320 kr. 

 

Medlemskabet giver brugerne adgang til at benytte Skatkammeret på følgende vilkår:

  • Der kan hentes materialer fra reolerne i Skatkammeret.
  • Det er tilladt at medbringe op til 5 børn/elever pr. besøg.
  • Der er mulighed for at dele og hente inspiration fra Skatkammerets loungeområde.
  • Billeder af projekter lavet i institutionerne kan deles på Skatkammerets facebookside.

Læs mere om Skatkammeret

Som besøgende i skatkammeret kan du gå på jagt efter spændende materialer, du kan bruge i SFO’en, børnehaven, undervisningen eller til studieprojekter.

Ofte inspirerer materialerne og sparringen med dine kolleger, medstuderende eller skatmesteren til mere og andet end dét, du i virkeligheden kom for at hente.

På vores Facebook-side lægger Skatmester Lisbet ofte billeder op af andres projekter, som du kan blive inspireret af. Du må også meget gerne dele dine egne projekter: Send blot et par billeder og en enkelt linje fx via messenger i Facebook, så ligger skatmesteren dit projekt op, så du deler din viden om teknikker, og hvad materialerne kan. 

Ligger din virksomhed inde med udgået emballager, overskudsmaterialer eller fejlproduktioner, som er for gode til at blive smidt ud?

Reform Skatkammer aftager gerne.

Og vi er ikke kræsne.

Dog modtager vi ikke elektronik, giftige, flydende eller skadelige materialer.

Hvorfor give materialer videre?

Som virksomhed giver I det videre, som alligevel var til overs. Dét er bæredygtigt, og samtidig får brugere af Reform Skatkammer viden om jeres virksomhed og jeres produkter. Men vigtigst af alt får I andel i at styrke det kreative og innovative i børn og unge.

Der er også mulighed for endnu mere samarbejde:  Skatkammeret kan være bindeled, hvis I har ideer til at lave et sjovt projekt med nogle af jeres materialer med børn og unge. Så kan det fx munde ud i udstillinger. 

Hvordan gør jeg?

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har materialer, du gerne vil give væk. Ring på tlf. 29 89 33 58. Materialer kan leveres efter aftale hos Reform Skatkammer på Bronzevej 3. Vi kommer også gerne og henter dem hos jer.

Sådan kontakter du os

Redux – Affald og Genbrug

Bronzevej 3
6000 Kolding
Tlf. 79 79 71 00