Skip til hoved indholdet

Husk nu dig selv!


Find dit eget pusterum.

Det er svært at være der for andre, hvis man ikke selv har det godt.

Nogle gange har man som pårørende brug for et pusterum og et fællesskab, der ikke handler om sygdom. Måske har du lyst til at være frivillig, optage en ny sportsaktivitet eller finde nye fællesskaber? Vi håber vi kan inspirere dig til at finde et pusterum, der passer til netop dig.

Mangler du et pusterum i hverdagen? Samler du på gode oplevelser og uforglemmelige minder? På OplevKolding.dk har vi samlet de mange forskellige oplevelser, som Kolding Kommune har at byde på. Under overskrifterne Kultur, Aktiv, Natur og Design finder du alt fra kunstudstillinger og koncerter, til gør-det-selv aktiviteter i naturen og forslag til vandreture med guide. Lad dig inspirere på OplevKolding.dk og find lige netop det pusterum, som du har brug for.

60+Frisk giver dig et overblik over alle de fysiske aktivitetstilbud, der findes på seniorområdet i Kolding Kommune. Her kan du søge på specifikke aktivitetstyper eller se hvilke aktiviteter der er i det område, hvor du bor. Aktiviteterne spænder vidt fra stolegymnastik til Ironman – her er noget for enhver. Du kan også se, hvad der foregår i alle kommunens brugerstyrede aktivitetshuse og i seniorklubberne.

Har du spørgsmål til 60+FRISK aktiviteterne, er du meget velkommen til at kontakte projektleder:
Lykke Guldbrandt, tlf. 79 79 71 29 eller på mail lykgu@kolding.dk.

Aktiv Fritid er for børn mellem 6 og 18 år, der ikke i forvejen er aktive i deres fritid. Børnene og deres familier får individuel støtte og vejledning i hjemmet, til at finde netop den aktivitet der passer til barnet og blive en del af de lokale foreninger. Aktiv Fritid er et tilbud til de familier, hvor forældrene ikke selv har ressourcerne til at hjælpe deres børn til en aktiv fritid fx pga. sygdom.

Vil du vide mere eller have hjælp til at komme i gang med fritidsaktiviteter, så kontakt projektleder Tine Byg Poulsen på tlf. 23 99 98 03 eller tipo@kolding.dk.