Corona: Tiltag og konsekvenser Siden opdateres løbende...

Oversigt over Kolding Kommunes 5 genbrugspladser

Vi vil så gerne blive ved med at holde genbrugspladserne åbne. Så hjælp os med at holde corona-smitten nede ved at bruge de kendte metoder med afstand og host i ærmet.

• Kom alene eller sammen med max 1 hjælper
  • Hold god afstand på mindst 2 meter - både til andre borgere og genbrugsvejlederne
  • Kom igen senere, hvis der er trængsel.
  • Besøg genbrugspladsen tidligt og sent på dagen. Du har adgang 24 timer, når du tilmelder dig ordningen Genbrug 24-7
  • Pak din bil eller trailer hjemmefra. Du kan finde kort over containernes placering i appen Affald Kolding og på denne side, under navnet på hver enkelt genbrugsplads.

Du kan stadig aflevere gode ting i loppecontainerne på Kolding Syd, Lunderskov, Vamdrup og Christiansfeld genbrugspladser.

Vil du af med møbler, skal du selv kontakte Fællesforeningen Lopper for at aftale afhentning. Skriv til kons. formand Bent Bechman på bb@olympic-as.dk.

På Kolding Nord Genbrugsplads holder genbrugsbutikken lukket. Men du kan stille ting til genbrug på reolerne ved de forskellige containere. Du er fortsat også velkommen til at tage ting med hjem.

Kolding Nord Genbrugsplads

Bronzevej 3, 6000 Kolding

• Mandag-søndag bemandet mellem kl. 09:00-17:00
Pak din trailer: Se hvor containerne på Kolding Nord er placeret

Kolding Syd Genbrugsplads

Gejlhavegård 12, 6000 Kolding

• Mandag-søndag bemandet mellem kl. 09:00-17:00
Pak din trailer: Se hvor containerne på Kolding Syd er placeret

Udnyt hele genbrugspladsens åbningstid på Gejlhavegård

Kolding er blevet et af knudepunkterne for corona-vaccinationerne i Region Syddanmark. Et nyt vaccinationscenter er etableret på Gejlhavegård 18, umiddelbart overfor Kolding Syd Genbrugsplads.

Derfor opfordrer vi til, at du kommer på genbrugspladsen om morgenen eller om aftenen for at undgå kødannelse.

Christiansfeld Genbrugsplads

Arlavej 9, 6070 Christiansfeld

• Alle dage på nær onsdag: Bemandet mellem kl. 11:00-17:00
Pak din trailer: Se hvor containererne er placeret i Christiansfeld

Vamdrup Genbrugsplads

Østermarksvej 2, 6580 Vamdrup

• Alle dage på nær torsdag: Bemandet kl. 11:00-17:00
Pak din trailer: Se hvor containererne er placeret i Vamdrup

Lunderskov Genbrugsplads

Slugten 6, 6640 Lunderskov

Obs! Pladsen er ikke åben for erhvervsaffald.

• Tirsdag: Bemandet og porten er åben mellem kl. 13:00-17:30
  • Torsdag-lørdag: Adgang kl. 13:00-17.30 med Genbrug 24-7 på din mobiltelefon.
  • Mandag, onsdag og søndag: Lukket

Farligt affald: Vær opmærksom på, at i Lunderskov kan du kun aflevere farligt affald som fx malingrester tirsdag i lige uger, hvor modtagestationen Motas tager imod.

Pak din trailer: Se hvor containererne er placeret i Lunderskov

• Anvisninger fra Kolding Kommunes personale, skilte og sorteringsguide skal følges
  • Emballeret affald skal afleveres i klare sække
  • Tomgang i max. 1 minut (jf. Kolding Kommunes tomgangsregulativ)
  • Placer bilen hensigtsmæssigt
  • Hold børn i bilen eller i hånden
  • Komprimatorer og tekniske hjælpemidler må kun betjenes af pladsens personale
  • Ryd op efter dig selv, hvis du taber/spilder affald på pladsen
  • Pladsen skal forlades, når du har læsset dit affald af
  • Ophold i og ved loppestationen er kun tilladt, imens du afleverer ting til genbrug
  • Affald, der er afleveret på genbrugspladserne, er Kolding Kommunes ejendom og ansvar
  • Fjernelse af genstande fra genbrugspladserne uden tilladelse fra Kolding Kommune betragtes som tyveri.

Overtrædelse af genbrugspladsens ordensregler kan medføre, at du bortvises fra pladsen, og/eller udelukkes af ordningen for Genbrug 24-7.

Bemærk at færdselsloven også gælder på genbrugspladsen, og der er en hastighedsgrænse på max. 20 km/t – pas på dig selv og din nabo.

På Kolding Nord Genbrugsplads, Bronzevej 3, gælder der særlige ordensregler for direkte genbrug:

• Emballeret affald skal afleveres i klare sække
  • Tomgang i max. 1 minut (jf. Kolding Kommunes tomgangsregulativ)
  • Placer bilen hensigtsmæssigt
  • Hold børn i bilen eller i hånden
  • Komprimatorer og tekniske hjælpemidler må kun betjenes af pladsens personale
  • Ryd op efter dig selv, hvis du taber/spilder affald på pladsen
  • Pladsen skal forlades, når du har læsset dit affald af
  • Kolding Kommune har ansvaret for det affald, som er afleveret på genbrugspladsen, men på Bronzevej tillader vi direkte genbrug til eget brug fra en del fraktioner.
  • Affaldsfraktioner, man ikke må tage fra, er mærket med tydelig skiltning, og fjernelse af genstande herfra betragtes som tyveri.
  • Det er heller ikke tilladt at tage andre borgeres materialer, før de har afleveret dem, med mindre det er aftalt.
  • Hold begge ben på jorden og brug de anviste redskaber, hvis det er svært at nå

Overtrædelse af genbrugspladsens ordensregler kan medføre, at du bortvises fra pladsen, og/eller udelukkes af ordningen for Genbrug 24-7.

Sådan kontakter du os

Redux – Affald og Genbrug