Skip til hoved indholdet

Bæredygtighedshuset holder 1 års fødselsdag

Oprettet 17. maj 2022
Bæredygtighedshuset åbnede sidste år i maj og fejrer 1 års fødselsdag den 22. maj kl. 13-16. Alle er velkomne.

Sidste år i maj slog Bæredygtighedshuset dørene op for første gang og holdt en coronavenlig indvielse for en lille flok inviterede gæster. Her på den anden side af corona og nedlukninger kan Bæredygtighedshuset så til gengæld holde en stor 1 års fødselsdagsfest for alle, der har lyst til at kigge forbi.

Det sker den 20. maj mellem kl. 13-16, hvor der vil der være lidt godt at spise og drikke, levende musik og mulighed for at få en god snak med dem, der arbejder med bæredygtighed til daglig i Kolding Kommune.

- Tiden flyver afsted og vi kan nu allerede fejre 1 års fødselsdag for Bæredygtighedshuset. Og sikke et år det har været! Vi har haft over 3500 gæster på besøg, lagt hus til omkring 100 aktiviteter og fået rykket på den bæredygtige dagsorden på mange forskellige niveauer, fortæller Stella Steen Jensen, leder af Bæredygtighedssekretariatet, som driver Bæredygtighedshuset.

- Byen har heldigvis taget rigtig godt i mod huset, og vi har mærket en enorm opbakning og positiv energi fra alle vi har snakket med. Det håber vi selvfølgelig fortsætter, men vi vil gerne have endnu flere med på den bæredygtige rejse, så derfor vil vi også bruge vores 1 års fødselsdag som en anledning til at løfte blikket og være nysgerrig på, hvad vi næste år skal tilbyde. Kom derfor endelig forbi og giv dit besyv med, fortsætter Stella Steen Jensen.

Bæredygtighedshuset ligger på Jernbanegade 3 i Kolding, og hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi den 20. maj, er du altid velkommen i åbningstiderne, som er mandag kl. 8-15, tirs-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15.