Skip til hoved indholdet

Kom til inspirationsaften om bæredygtighed i Kolding

Oprettet 12. januar 2023
Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen ved isbræen Svartisen i Norge

Bliv klogere på den bæredygtige omstilling, når Kolding Kommune inviterer til en bæredygtig inspirationsaften ’Sammen om bæredygtighed i Kolding’ den 25. januar på Kolding Bibliotek kl. 19-21.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Inspirationsaftenen har Mikkel Beha Erichsen på programmet, der blandt andet er kendt fra TV2-programmet ’Kurs mod fjerne kyster’. Senest har han dog sejlet i de nordiske farvande, hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed.

Derudover byder programmet på en aktuel status på arbejdet med bæredygtighed i Kolding og en paneldebat om den bæredygtige omstilling. I panelet sidder skolechef på Hansenberg Dan Zielke, klima-ildsjælen Sanne Dewas og John Christensen fra virksomheden GreenTec.

Borgmester Knud Erik Langhoff håber, at mange vil benytte lejligheden til at få et indblik i, hvad bæredygtighed er og hvorfor det er så vigtigt for os, at gøre noget.

- Bæredygtighed er svaret på mange af de udfordringer vi aktuelt står midt i, fx energikrisen og klimakrisen og løsningerne er noget, vi skal være fælles om. Derfor er det oplagt, at vi nu inviterer hele byen ind til et arrangement, hvor vi sammen bliver lidt klogere på de mange bæredygtige tiltag i Kolding, fortæller Knud Erik Langhoff.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her: kolding.dk/inspiration

OBS.: Der er et begrænset antal billetter, som fordeles efter først-til-mølle.