Skip til hoved indholdet

Bilka Kolding støtter op om de lokale talenter og deres uddannelse

Oprettet 10. november 2021
På billedet: Markus Bugge KIF Håndbold, Malene Kirkeby Sektionschef Bilka Kolding og Pernille Sanvig Kolding IF Fodbold
På billedet: Markus Bugge KIF Håndbold, Malene Kirkeby Sektionschef Bilka Kolding og Pernille Sanvig Kolding IF Fodbold.

Kolding Talent er glade for at kunne meddele, at Bilka Kolding har valgt at støtte op om talentudviklingen med uddeling af gavekort til vores studie Buddy-ordning på Munkensdam, Kolding Gymnasium, IBC Kolding og Hansenberg.

Buddy-ordningen skal hjælpe de udøvere der i Kolding Talent på grund af morgentræning, konkurrence eller forbundsaktivitet i perioder vil være fraværende i undervisningen. På den måde sikres det, at udøvere får mulighed for at samle op på den manglende undervisning og derved fuldt ud kan kombinere deres sport og uddannelse.

Talentarbejdet i Kolding Kommune understøttes af et stærkt samarbejde mellem klubmiljøerne, uddannelsesstederne og erhvervslivet.

Hos Kolding Talent ser vi frem til samarbejdet og vil i fællesskab med Bilka Kolding afsøge mulighederne for yderligere synergier i form af inspiration om talentudvikling, og fleksible jobmuligheder for vores sportstalenter.

Den nye Buddy-ordning er blot ét af de redskaber som udøvere i Kolding Talent Akademierne har mulighed for at benytte sig af, når samspillet mellem sport og uddannelse skal gå hånd i hånd.