Skip til hoved indholdet

Easy Food Årets Talent i Kolding skal findes

Oprettet 08. februar 2023
Øverst Frederikke Østergaard, nederst Pernille Marie Sanvig og til højre Markus Bugge

Det årlige awardshow, hvor idrætslivet i Kolding Kommune hyldes og priser uddeles, nærmer sig. Én af de priser, som skal uddeles, er til det talent, som har gjort sig mest bemærket i det forgangne år.

 

Tre af Kolding Kommunes dygtigste talenter er med i kapløbet om at modtage prisen som Easy Food Årets Talent. Prisen bliver givet til et særligt talent mellem 15-23 år, der har vist potentiale til at begå sig i senioreliten i fremtiden.

Vinderen bliver afsløret til det årlige awardshow, som afholdes på Kolding Teater tirsdag den 14. marts med Fritid & Idræt som arrangør.

Awardshowet er åbent for alle, det er gratis at deltage, og dørene åbnes 18.30, mens selve showet starter en halv time senere. Der er dog begrænsede pladser, så det er nødvendigt at bestille billetter.

 

Frederikke Østergaard, Kolding Badminton Klub

Siden sine helt tidlige ungdomsår har Frederikke Østergaard tørnet ud for Kolding Badminton Klub.

De seneste tre sæsoner har hun spillet 1. Damesingle og 1. Mix Double på klubbens hold i 1. Division.

Hun beskrives som værende utroligt målrettet, disciplineret og reflekteret omkring sin sport, og hun håber på at blive den næste pige fra klubben, som bliver udtaget til det Nationale Træningscenter i Brøndby.

Frederikke Østergaard har flere gange været udtaget til U-VM, og hun har også 10 medaljer fra DM som ungdomsspiller.

Samtidig har Frederikke bevaret sin ydmyghed og nysgerrighed for at lære og øve nye elementer i sit spil. Hun optræder med respekt for miljøet og for de mennesker, der er omkring hende, hvilket gør hende meget vellidt både hos holdkammerater og trænerteam.

 

Pernille Marie Sanvig, Kolding IF

Som blot 16-årig har Pernille Marie Sanvig allerede markeret sig som en vigtig del af kvindeligaholdet i Kolding IF.

Og selvom hun egentlig stadig er U18-spiller, har hendes faste optræden på seniorholdet gjort, at hun fem gange er kommet på rundens hold og tre gange på månedens hold – pladser som vælges af landstrænere og kvindeligatrænere.

Derudover figurerer hun også på U19-landsholdet, hvor hun ligeledes har en vigtig rolle

Pernille Marie Sanvig er meget dedikeret til sin sport, og hun er hele tiden nysgerrig efter at udvikle sig både fysisk og teknisk.

Derudover bliver uddannelsen som gymnasieelev også prioriteret.

 

Markus Bugge, KIF Håndbold

Selvom han stadig er U17-spiller er Markus Bugge en af de bærende kræfter på KIF Håndbold U19-ligahold.

Han udviser stor seriøsitet og målrettethed, og hans prioriteter i forhold til træning er meget klare.

Markus Bugge har desuden været udtaget til DHF’s talenttræning, som har resulteret i debut på U18-landsholdet, hvor han også var med holdet, da det deltog i det europæiske ungdoms-OL i sommeren 2022.

 

Kom med til awardshowet

Vil du med til awardshowet, er det helt gratis. Der er dog begrænsede pladser, så der er nødvendig at bestille billetter på www.kolding.dk/award