Skip til hoved indholdet

Ungdomslederpriser er uddelt

Oprettet 03. juni 2021
Emma Rechnagel og Martin Gamst Jensen fra VIF Gymnastik

Fritidsrådet i Kolding Kommune har været på rundtur til en række foreninger for at uddele Ungdomslederpriser for 2020.  Den årlige prisuddeling, som skulle have været afholdt på Kolding Teater, er i år på grund af corona-situationen erstattet af lokale fejringer i foreningerne.

Formand for Fritidsrådet Alice Nissen og næstformand Erik Demant har nydt at komme rundt og fejre de unge i foreningerne.

Alice Nissen siger: "Det har været en fornøjelse at møde de unge på deres hjemmebane og mærke, hvordan foreningerne bakker op omkring markeringen af deres indsats. De unge er gode rollemodeller, og vi håber, de kan være med til at motivere endnu flere til at melde sig på banen som frivillige".

De unge modtog et diplom og en goodiebag fyldt med lækkerier. Selve muleposen, der er lavet i få eksemplarer prydes af Jes Norbys spændende motiv "Sport og godt".

Agnes Nielsen fra Kolding Taekwondo Klub

Ungdomsleder 2020 Nanna Bull Vonsild gymnastikforening

Nanna Bull fra Vonsild Gymnastikforening

Ida Risberg Petersen fra KFUM Spejderne i Hjarup

Simone Salling og Katrine D. Andersen fra Lunderskov Boldklub

Checilie Flarup-Nielsen fra Alminde-Viuf GIF, Gymnastik

Derudover har Mark Rüdinger og Laura Toftgaard fra Kolding Svømmeklub ligeledes modtaget en Ungdomslederpris.

Ungdomslederpriser

Fritidsrådet uddeler hvert år op til 10 Ungdomslederpriser til unge under 25 år, der fortjener et ekstra skulderklap for deres indsats i en folkeoplysende forening.