Skip til hoved indholdet

Ungepanel

Vil du være med til at gøre Kolding til et endnu bedre sted at være ung? Bliv en del af vores nye Ungepanel.

Mere ungekultur - for det gode ungdomsliv. Det er en klar ambition for Kulturudvalget. Men hvordan får vi mere ungekultur? Og hvordan bliver kulturen en aktiv og naturlig del af det gode ungdomsliv i Kolding? Det skal Ungepanelet hjælpe med at svare på - og endnu vigtigere: komme med konkrete bud på.

Har du idéer? Meld dig til Ungepanelet

Har du idéer til arrangementer eller oplevelser, som vil gøre Kolding federe for unge? Eller savner du (nye) rammer til aktiviteter, steder at hænge ud, bedre muligheder for selv at springe ud som arrangør eller noget helt fjerde? Så meld dig til Ungepanelet.

Ungepanelets arbejde

Ungepanelet sparkes i gang i marts og panelets arbejde fortsætter resten af 2024. Ved udgangen af året præsenterer Ungepanelet sine idéer og anbefalinger til Kulturudvalget.

Ungepanelet bestemmer selv, hvilke emner/idéer de vil arbejde med. 

Deltagelse i Ungepanelet er baseret på frivillighed. Der er tale om en håndfuld møder/samlinger i løbet af året. Derudover skal vi på et par studieture, som er finansieret af Kulturudvalget. Vi satser bl.a. stærkt på at tage til Kulturmødet Mors d. 22-24. august 2024. Hvor den anden studietur går hen bestemmer Ungepanelet.

Tilmelding

Er du 18-30 år og vil du være en del af Ungepanelet? Udfyld formularen herunder, hvor du kort fortæller, hvorfor du gerne vil være med og hvad du tænker, du kan bidrage med. Du får besked, om du får en plads i panelet hurtigst muligt efter deadline.

Deadline: 17. marts 2024

Kontakt

Kultur og Event

Kulturkonsulent
Mette Fersløv Schultz

Nytorv 11
6000 Kolding
Tlf. 40493850